Klausimai apie VietnamasDokumentai ir kraštinės

Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas

Daugiau apie Vietnamas
Летим во Вьетнам из Новосибирска, хочу взять снюс в самолёт, что бы не курить. Не будет ли претензий ко мне на таможне ? Знаю что снюс запрещен к продаже в РФ, но не запрещено употребление.
prieš 7 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
prieš 9 metus  •  3 abonentas 7 atsakymų
Laba diena, mieli forumo vartotojai! Sakykit, jei skrendu i Vietnama su vaiku 9 metu, tai mano anuke menesi, ar jai irgi reikia vizos? Ar taip pat turėčiau užsisakyti patvirtinimo laišką ir užpildyti anketą + 2 nuotraukas? Kurioje patvirtintoje svetainėje tai galima padaryti? Ir vis tiek pakišo draudimą. Pasirodo, mes nebūsime viename Vietnamo mieste, draudimas turėtų apimti visą teritoriją, kurioje būsime? Negaliu suprasti, ar galite pasakyti patikimą svetainę, kurioje į visa tai atsižvelgta ir sutvarkyta?
prieš 11 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
Noriu nusipirkti tura i Vietnama, esu Latvijos NEPILIETIS, ar man reikia is anksto kreiptis vizai i Vietnama? ar galima susitvarkyti atvykus issiųsdami paprastą anketą anksčiau? Visos kelionių agentūros turi skirtingą informaciją, kažkas sako, kad ją reikia išduoti iš anksto, kad nekiltų problemų, kažkam jos nereikia, neduoda informacijos telefonu konsulate.
prieš 12 metus  •  6 prenumeratorių 19 atsakymų
Jie žada padaryti kvietimus. Bet mes skrendam 17 dienu, o norime aplankyti Kambodza.... o jie duoda viza 15 dienu... sakyk ka daryti !!! ???
prieš 13 metus  •  2 abonentas 3 atsakymai
Sakykite, kur geriau ir pigiau kreiptis dėl vizos į Vietnamą Sankt Peterburge? Iš anksto dėkoju. Kokiai maksimaliai viešnagės trukmei?
prieš 17 metus  •  1 abonentas 1 atsakymas
14 dienų turistas
prieš 17 metus  •  prenumeratorių nėra 1 atsakymas
Ukrainos piliečiams
prieš 17 metus  •  prenumeratorių nėra 1 atsakymas
Visi klausimai
JAE
dar