Planuojame skristi su kolega namo į Ukrainą iš Gruzijos ir registruotame bagaže pasiimti vyno. Vyno norma vienam žmogui yra 2 litrai. Ar galima viename bagaze pasiimti 4 litrus vyno dviems?
Labas vakaras, 2018-10-05 Daugelyje naujienų skaičiau, kad pasirašyta sutartis su Gruzija dėl galimybės ukrainiečiams kirsti sieną tik su asmens tapatybės kortele (vidiniu pasu). Ar kas nors jau bandė tą kelionę? PS: Turiu užsienio pasą, planuoju kelionę į Gruziją, bet įdomu kirsti sieną naudojant ID. Kas yra keliavęs tokiu keliu, pasidalinkite savo patirtimi.
Esu Rusijos pilietis, gavau Gruzijos rezidenciją, turiu teisę gyventi Gruzijoje be vizos 5 metus. Klausimas: ar atvykęs į Rusiją galiu grįžti į Gruziją po savaitės, ar Rusija mane įleis į Gruziją?
Esu Gruzijos ir Rusijos pilietis Su šeima atvykau į Gruziją nuolat gyventi Turiu a \ ms 1998 ar galiu užregistruoti transporto priemonę gyvenamojoje vietoje be muitinės formalumų Pagarbiai JURIJUS M !
Einu aplankyti, daug metų nebuvau Gruzijoje. Esu Rusijos Federacijos pilietis, dokumentai tvarkingi, turiu užsienio pasą. Ar man reikia lankytojo vizos norint patekti į Gruziją, jei taip, kur turėčiau kreiptis dėl jos? Ar man reikia kvietimo iš Gruzijos pusės? Iš anksto dėkoju už visus atsakymus.
Esu Rusijos pilietis, atvaziavau i Gruzija pries 2 metus, turejau viza 3 menesiams, bet nepavyko vizos pratęsti, o si menesi noriu apie menesi namo i rusija, as zinau kad as turiu susimoketi bauda, idomu ar istrems? .
Mano draugas rudenį išvyksta į Gruziją pas draugus. Norite su savimi pasiimti ukrainietišką mėnesieną? Ar muitinė praeis? Kokiais kiekiais? Kokius suvenyrus galite atsinešti?