Su žmona turime atviras pusmetines Bulgarijos vizas, ilsėjomės ant jų Bulgarijoje, o dabar norime apsipirkti į Rumuniją.Ar turėsime problemų išvykstant iš Rumunijos?
Rugpjūčio mėnesį važiuoju į Serbiją. Tam planuoju kirsti Rumuniją. Žinau, kad su Serbija ukrainiečiams galioja bevizis režimas. Bet kaip su Rumunija? Kokie dokumentai reikalingi? Kokio tipo vizą atidaryti? Prašau pasakyk man)
prašau pasakyk ar galiu skristi su 6 sūnumi iš Rumunijos į Rusiją iš kur mes ir gimdymo namai.Be raštiško vaiko tėvo leidimo?Vaiko tėvas rumunas.Vaikas turi ir rusu ir rumunu pilietybe.
Gera diena. Kokie reikalavimai keliami automobiliui kertant sieną (tamsinimas, vaistinėlė, gesintuvas ir t.t.) Ar gali jį apsukti tamsinti, bausti teritorijoje?
Kokių dokumentų reikia norint atidaryti vizą? as is Moldovos .. O kiek reikia pinigu per diena maistui? (Aš einu su grupe iš koledžo 8 dienoms į Brasovą) čia)
Aš gyvenu Ukrainoje, turiu Šengeno multivizą atidaryta Lenkijos ambasadoje, bet noriu kelioms dienoms į Rumuniją, tarkime, pailsėti jūroje. Ar galiu tai padaryti su Šengeno viza ar reikia atidaryti rumunišką?
Mieli kolegos! Kas gali padėti atidaryti vizą į Rumuniją nuo 2008-11-20 14 dienų su kvietimu 1 asmeniui? Pasas su vizomis, įskaitant. yra Šengenas. Kokie variantai?