Laba diena! Sakykit kas žinot koks oras Sozopolyje birželio pabaigoje, atostogas planuojame nuo birželio 28 d., 10 naktų. O gal prasminga išskristi po savaitės 05.07? Iš anksto dėkoju!
Prašau, kas ilsisi Nesebare, papasakokite, koks oras. Po poros dienų išskristi ir oras svetainėse 21 ir lietus suprantu, kad čia kaip pasisekė, tereikia apsispręsti dėl dalykų tipo. Dėkoju .
Sveiki! Mane domina koks oras rugsėjį Bulgarijoje? Planuojamos atostogos rugsėjį su vaiku 1 metai ir 9 mėn. Ar prasminga galvoti apie Bulgariją, ar ne? Noriu, kad kūdikis galėtų gulėti ant smėlio ir maudytis jūroje, o ne baseine.
O kaip dėl „Meridian“ viešbučio? Nors tikriausiai tai nesvarbu! Bilietai apmokėti! Perkopiau visas svetaines ir jau spėjau įsimylėti Bulgariją! Aš miegu ir matau save ten!!!!))))
Rugsėjo 14-21 dienomis vykstu į Bulgariją į viešbutį kaime. Elenite. Labai nerimauju dėl oro: aišku, kad rugsėjis – aksominis sezonas, bet jo antroji pusė... ar nenuliūdins lietus ir šaltas oras, nes. Labai noriu degintis ir maudytis. Juolab kad einu savaitei. Aš jau kupina abejonių! Jei kas buvo Bulgarijoje rugsėjo antroje pusėje, parašykite, koks buvo oras. Būčiau labai dėkingas už atsakymą.
Ponios ir ponai, poilsiautojai, papasakokite, koks dabar oras Saulėtame krante? Kijeve jau beveik ruduo, nuolat lyja. Nenoriu galvoti, kad nepagausiu šiltos Bulgarijos saulės!
Kas ten ilsisi dabar ar ką tik atvyko, koks ten oras! Įvairiose aikštelėse lyja, giedra! Gal kas turi megstamiausia oru sita sakykit.Aciu uz atsakymus Vaziuojame nuo 14,noreciau apytiksliai suzinoti ko laukti oru.
padėkit prašau) gal kas jau buvo sozopolyje šį sezoną?kaip ten orai ir sąlygos? išsiruošė ten pailsėti, bet darbuotoja, atvykusi iš Bulgarijos, pasakė, kad Sozopolyje labai stiprios audros, pakrantės praktiškai nebuvo.. pajūryje kavinės, tik pablogėjo ((((dabar manome, tai tiesa ir ar verta eiti .....ačiū iš anksto!