Nusipirkome bilietą spalio 12 dienai ir susinervinome, kai pamatėme orų prognozes, kiekvieną dieną lijo ir griaudėjo perkūnija. Kas dabar yra Pukete, pasakykite man, koks oras?
Sveiki. Aš gruodį vyksiu į Tailandą. Man patinka jūra su bangomis. Ar galite pasakyti, kur Tailande gruodžio mėnesį galite rasti bangų (geriausia Pukete)? Dėkoju!
Į Patają ketiname skristi balandžio pabaigoje iki gegužės 10 d. Koks dažniausiai oras šiuo metu? Ar lietus trukdo ilsėtis ir koks karštis šiuo laikotarpiu?
1. Koks oras, ar kasdien šviečia saulė? Turime patirties lankantis Tailando įlankos salose tik spalio-lapkričio mėnesiais. 2. Ar vasaros laikotarpiu (ne sezono metu) nakvynė Koh Samui viešbučiuose yra žymiai pigesnė? Žiemą mūsų biudžetas neleidžia aplankyti šios salos. 3. Kokios yra pagrįstos pervežimo iš Bankoko galimybės, išskyrus lėktuvą? Pagal planą važiuojame kaip šeima 2+1 "suaugęs" vaikas.
Koks oras rugpjūčio mėnesį Krabi? Ar buvo rugpjūtį Change - ten iš 14 dienų - tik 4 saulėtos... ir apskritai poilsis, infrastruktūra, pramogos skiriasi nuo Chang? Dėkoju!