Kokios pramogos Tanžere 11 ir 5 metų vaikams? Girdėjai, kad vaisių ir daržovių meniu trūksta? Kodėl? O šimtą reikia pasiimti su savimi į Tanžerą sau ir vaikams?
Pasakykite mums, ką geriau užsisakyti, jei jums reikia paplūdimio netoli jūsų apgyvendinimo, švelnaus reljefo, smėlio ir gamtos. Ir toliau. Kiek tai toli nuo didelės civilizacijos? Iš anksto dėkoju. Irina
Labas vakaras! Sakykite, prašau, kada ir kur nuo 2011 m. balandžio vidurio galiu užsisakyti ekskursijas į Poltavos-Krymo sanatoriją iš Maskvos 21 dienai (jums reikia dviviečio geresnio kambario, išskyrus pirmą aukštą, su vaizdu į jūrą)?
Gerbdamas jūsų kilnų darbą, skirkite laiko atsakyti į mano klausimą. Mano broliui laukiame kelionės į Poltavą-Krym ir aš jo sesuo (ta pačia pavarde) LABAI prašau pasidalinti kelione. Sutinku gyventi bet kur. Svarbiausia, kad pati NIEKADA negalėsiu sau leisti pailsėti dėl finansinių sunkumų.
Gydytojai patarė žmonai gydytis Sakyje (ginekologija, nevaisingumas). Todėl mums pagrindinis kriterijus – medicininės priežiūros ir procedūrų kokybė. Kuris kurortas šiuo atžvilgiu geriausias?
Kuponas pirktas 21 dienai laikotarpiu nuo 2009-08-28. Ar galima jį padalinti į du ir kartu gyventi 10 dienų per vieną laikotarpį? Kokių dokumentų reikia antrajam asmeniui, norint įsiregistruoti kurorte?