Klausimai apie KoktebelViešbučio pasirinkimas

Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas

Daugiau apie Koktebel
O dėl pervežimo ar kitų variantų kaip patekti į viešbutį, nebent automobiliu?
prieš 6 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
kur pigiausia apgyvendinimas Koktebel (mūrinis pastatas) su / be maitinimo (galimas pensionas, sanatorija, poilsio namai ir pan.)?
prieš 11 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Kokia vandens temperatūra Koktebel?
prieš 11 metus  •  3 abonentas 6 atsakymų
..įsikūręs prie Koktebelio perlo, bet arčiau miesto (3 aukštų kotedžai, atrodo yra 5vnt ir administracinis pastatas, šalia yra nudistų paplūdimys ... šalia kalvos paplūdimyje ... 50 metrų nuo jūros.Būsiu dėkingas už vardą ir tel.
prieš 12 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
Papasakokite apie šį viešbutį
prieš 13 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Ar kas nors ilsėjosi šioje viloje (trijų aukštų name)? Pasakyk man, kad jis geras...
prieš 13 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
Liepos viduryje susirinko pailsėti Koktebelyje. Radome šio malonaus namo vietą, nors ji yra 2 km nuo krantinės, bet labai graži. Ir kaina yra (palyginti) maža - 1300 rublių. per dieną. Norėčiau sužinoti, ar kas nors jau buvo ten ar ketina?
prieš 13 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
Rekomenduokite gerą viešbutį Feodosijoje
prieš 13 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
Vakar pirkom bilieta i Koktebel, bet paskaiciusi atsiliepimus issigandau! Ką pasiimti su savimi? Ar tu negali ten miegoti? Ar viskas taip blogai? Aš jau bijau ir galvoju su savimi pasiimti patalynę ir pan. Jei kas nors buvo 2011 m., papasakokite daugiau, prašau!
prieš 13 metus  •  5 prenumeratorių 10 atsakymų
pasakykite man, kaip tiesiogiai susisiekti su administracija!
prieš 14 metus  •  5 prenumeratorių 7 atsakymų Yra atsakymas iš viešbučio savininko
Laba diena. Pasakyk man, aš noriu išsiųsti pailsėti: mama, tėtis, vyras, dukra - 4 metai ir sūnėnas - 6 metai. Kiek kainuos viešnagė viešbutyje ir koks laikotarpis yra nemokamas? Ačiū.
prieš 14 metus  •  3 abonentas 1 atsakymas
Ieškome privataus viešbučio Koktebel mieste, patogaus, naujo ir nebrangaus. Ramioje vietoje.Kad butu erdvūs kambariai su kondicionieriumi ir karštu vandeniu.Patarė Chocolate Hotel Koktebel.Gal kas ten pailsėjo? Būčiau dėkingas už atsiliepimus ir kontaktus viešbučio ar dalyvaujančių įgyvendinant vietas.
prieš 16 metus  •  6 prenumeratorių 7 atsakymų