Klausimai apie Starlight Resort Hotel 5*Viešbučio pasirinkimas

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
77 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Turkija
Kataloge skaičiau, kad yra kažkokia papildoma koncepcija gyvenantiems pagrindiniame pastate standartiniuose kambariuose (viešbutis taurus vien). Noriu paklausti tų, kurie šiemet ilsėjosi Starlight: kas tai apima ir ar apskritai yra?
prieš 13 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Kokia yra bungalo kambario koncepcija?
prieš 13 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
Ar yra apyrankių ir bus birželio mėnesį?
prieš 13 metus  •  8 prenumeratorių 11 atsakymų
Nusipirkome bungalo kambarius, kas mums nemokama? Ar visi baseinai yra prieinami? Mityba? Pramogos?
prieš 14 metus  •  4 abonentas 6 atsakymų
Pasakyk man, skaičiau, kad šio viešbučio kambariuose nerūkoma. Tai tiesa? Ar viešbučio teritorijoje apskritai niekur negalima rūkyti?
prieš 14 metus  •  1 abonentas 1 atsakymas
Išvykstame atostogauti į šį viešbutį su 3 vaikais. Skaičiau atsiliepimus, kad mini klubas viešbutyje yra mokamas, žaidimų aikštelės nėra, bet Sunrise viešbutyje visa tai yra su kuo yra bendra erdvė, bet tik eik toli. Kiek tai toli? Metrais, km, minutėmis, valandomis... Bent jau apytiksliai .. tiesiog „toli“ sąvoka kiekvienam skirtinga.
prieš 14 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
Supratau, kad jūra vis dar šalta. Bet mano sūnus nori plaukti ir net nuo čiuožyklų
prieš 14 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas
Sakykit, kaip mums seksis 50 ir 60 metų porai gegužės pabaigoje? Ar tiesa, kad nėra animacijos? Ir apskritai, pasakykite man, kitaip visi atsiliepimai nėra labai geri, bet netrukus turėsite eiti, o jūs tikrai nenorite keistis.
prieš 15 metus  •  5 prenumeratorių 5 atsakymų
Pasakykite man, prašau, mes turime vasarnamį, kaip ir už kiek galite apsistoti pagrindiniame pastate?
prieš 15 metus  •  7 prenumeratorių 6 atsakymų
Visi klausimai
JAE
dar