Klausimai apie Ambiente Hotel 4*Viešbučio pasirinkimas

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
32 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Turkija
Kaip elgtis su juo nesuprantamose situacijose?
prieš 9 metus  •  7 prenumeratorių 16 atsakymų
Prieš mėnesį šioje svetainėje man patarė „Ambiente 4 *“ viešbutis. Perskaičiau atsiliepimus ir iš anksto užsisakiau kelionę rugsėjo mėnesiui. Dabar, kaip sektųsi, apie šį viešbutį rašomi tik blogi atsiliepimai. Gal kas neseniai buvo šiame viešbutyje, prašau objektyviai įvertinti. Svarbus maistas, kambariai ir jūra.
prieš 15 metus  •  4 abonentas 4 atsakymai
Norėtume aplankyti šį viešbutį. Mus domina šie klausimai. Paplūdimio rankšluosčiai – mokestis ar užstatas? Ar mini baras pripildytas vandens? Ar kambaryje yra seifas? Kaip tau šiemet sekasi su animacija? Mityba? Dėkoju
prieš 15 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Laba diena!Būsiu labai dėkingas jei atsakysite į kelis klausimus.Važiuojam pirmą kartą kur nors ilsėtis su šeima,ypač į užsienį.Esam,esu vyras ir dukrytei 5metai.skauda galvą kaip pavalgysim,kaip skrydis,kaip pateksime iki viesbucio jau vietoje.Labiausiai aisku nerimauju kaip dukra visa tai istvers?ar turi įtakos reaklimatizacija ir ar apskritai yra ? saulėje ir maudytis.Ačiū
prieš 15 metus  •  8 prenumeratorių 12 atsakymų
Kelionių organizatorius man siūlo už 53 000 rublių už 53 000 rublių užsisakyti ekskursiją dviems savaitėms dviems žmonėms „Ambient“. rugsėjo pradžioje. Ar tai geras pasiūlymas ir kaip atrodo viešbutis?
prieš 15 metus  •  5 prenumeratorių 4 atsakymai
Visi klausimai
JAE
dar