Klausimai apie Gypsophila Club Marine 5*Viešbučio pasirinkimas

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
85 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Turkija
Šiame viešbutyje apsistojau prieš 10 metų. Dabar skaitau neigiamus atsiliepimus apie tai. Pasakykite man patinkantį šios klasės viešbutį Turkijoje. (+/-)
prieš 8 metus  •  5 prenumeratorių 9 atsakymų
Laba diena! Mane domina 2 kambarių šeimyninis kambarys ar bus vonia ar dušas? O tualetas šioje patalpoje yra atskiroje patalpoje ar šioje patalpoje yra vonia, kaip kokiame „chruščioviškame“?
prieš 10 metus  •  4 abonentas 10 atsakymų
vaikui 2 metai. Kiek bus priedas vaikui?
prieš 12 metus  •  5 prenumeratorių 11 atsakymų
Laba diena, klausimas tiems, kas lankėsi ir viešbutyje, ir kitur... kur kreiptis. Tos pačios klasės viešbučiai. Yra šeima su 2 vaikais 4 metų amžiaus, taip pat mūsų močiutė ir teta. Kambariai Champion gėdingi, atrodo, kad Amaroje kambariai šiek tiek geresni ir didesni.... nors skaičiau pora labai blogų atsiliepimų apie vieną viešbutį ir kitą.... na trūkumų galima rasti visur. Mūsų kriterijai - patogus kambarys, švarus, pageidautina naujesnis, geras maistas (kad neapsinuodytų)... kalbant apie pramogas vaikams - suprantame, kad abiejuose viešbučiuose užteks pramogų vaikams... ačiū in iš anksto už atsakymus.
prieš 12 metus  •  4 abonentas 4 atsakymai
Sveiki, tais metais turėjome šeimos atostogas, man viskas patiko, vaikams ypač patiko animacija, vakariniai pasirodymai, taip pat patiko Burakas, geras vyrukas, mano nuomone, visi vaikai jį myli. Prašau pasakyti, kas jau ilsėjosi 2012 m., kas iš animacijos šiemet. Ačiū iš anksto.
prieš 13 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Laba diena, perskaiciau spalį buvusių Amara Club Marina atsiliepimus, jau prasidėjo kambarių fondo atnaujinimas, restorano plėtra ir atnaujinimas. Ar buvo remontas? P.S. kartu būsime nuo 24.04 iki 01.05
prieš 13 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
Patarkite, kuriame aukšte geriau įsikurti 1 ar 2 ir kodėl? Turime šeimą su 9 m. Dėkoju!
prieš 13 metus  •  11 prenumeratorių 11 atsakymų
Keliaujame su 5 metuku dukryte.
prieš 13 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
Ar kambaryje yra virdulys?Ar yra vaikiška lovelė už papildomą mokestį?Kiek kainuoja pramogos mini mėnulio parke?Ar registratūroje yra rusakalbių?
prieš 13 metus  •  6 prenumeratorių 5 atsakymų
Mane domina maisto, geriamojo vandens kokybė ir apskritai darbuotojų požiūris į mažus vaikus.
prieš 14 metus  •  5 prenumeratorių 5 atsakymų
Rodyti daugiau »
Visi klausimai
JAE
dar