nuo 2012 08 27 ilsimės Beleke. Norėčiau išsinuomoti automobilį. Bet ar abejojame, ar verta? Ar yra sunkumų registruojant automobilį ir jo pristatymą. Pasakyk!
Pasidalykite įspūdžiais apie ekskursijas „Antalijos kriokliai“ (nepainiokite su pažintiniu Antalijos turu) ir ekskursiją į Žaliąjį kanjoną. Jas siūlo Turtess (bet tikriausiai ir kiti operatoriai). Ar verta juos imti? Dėkoju!
Sveiki, einu ilsėtis Crystal Paraiso Verde Resort & Spa, pasakykite, ar galima nebrangiai ir kokybiškai įsigyti ekskursijų šalia šio viešbučio? Iš anksto dėkoju.
Eto chto to uzhasnoe mi zakluchili soglashenie soglasno kotoromu dolzhni bili oplatit 3000 lėlės. dengi otpravili 20 dnei nazad a oni ih yakobi ne vidyat hotya swift est zvonu tolko obecshaiut raobratsya Denis voobzhe napisal k nemu ne obrazshatsya. im plevat na ih reputaciu i nas vseh, budu pisat v policiu etot bank garanti i posolstvo, zhivu v kazakhstane uzhe v 16 kompani napisala ob etom sluchae budu dalshe pisat
Į Troją norime nuvykti savarankiškai (mūsų viešbutis yra 200 metrų nuo šio vandens parko). Pasakyk man, kuriuo laiku geriau eiti, sako, kad ryte daug žmonių. Koks yra padengimo mokestis?
Į Troją norime nuvykti savarankiškai (mūsų viešbutis yra 200 metrų nuo šio vandens parko). Pasakyk man, kuriuo laiku geriau eiti, sako, kad ryte daug žmonių. Koks yra padengimo mokestis?
Sveiki. Į Atlantidą skrendame 2011 metų rugsėjį. Nenoriu permokėti kelionių organizatoriui už ekskursijas. Ar galima isigyti ekskursijas kur nors Beleke? Na ir jei kas pirko kaip kokybę, tai kainos? Iš anksto dėkoju!!!
Pasakykite man, kaip patekti į Koprulu kanjono nacionalinį parką iš Beleko kurortinės zonos, pavyzdžiui, iš viešbučio Cesars Temple Belek. Ar kelionių organizatoriai rengia ekskursijas ar galiu nuvykti taksi ir kiek kainuoja įėjimas? Dėkoju