Sveiki! Planuojame apsistoti šiame viešbutyje. Skrendame su šeima ir tėvais. Mano vyras ir vaikai bus elegans pastate, o mano tėvai bus parke. Prašau pasakyti, ar restoranai yra bendri visiems pastatams? O gal prie kiekvieno kūno yra po vieną?
Rašo, kad atsiskaityti galima tik kortele, kurią reikia nusipirkti ir kažkur suaktyvinti. Be to, už aktyvavimą bus nurašyti pinigai. Taip pat yra pervedimo kortelės. Ar galima sumokėti vairuotojui už važiavimą? Kas neseniai buvo Antalijoje ir savarankiškai keliavo autobusu, pasakykite mums. Esame gana sutrikę
Pasakyk man, rugsėjo 4 d. važiuojame į Kremlių, rugsėjo 9 d. mano vyro gimtadienis, norime ten švęsti. Ką šiuo klausimu siūlo viešbutis. O pas mus yra ir dviaukštis kambarys, ten yra chalatai ir šlepetės, jei ne, ar galima šią problemą išspręsti registratūroje.Ačiū.
Laba diena visiems! Sakykite, prašau, kas žino ar matė, ar galima žvejoti žvejybiniu tinklu (aka pele, parašiutu)? Žuvis neparduodama. Iš anksto dėkojame už atsakymus!
Pagalba renkantis viešbutį Turkijoje (Antalijoje), pageidautina su visais patogumais ir priimtina kaina. Tiesą pasakius, keliauju vienas, ieškau atostogų romantikos su malonia moterimi.