Klausimai apie PuketasDokumentai ir kraštinės

Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas

Daugiau apie Puketas
Sveiki, pasakykit kas skrido mergautine pavarde su uzsienio pasu? Ar kas nors prašo kitų dokumentų? Iki lapkričio neturiu laiko savo vyrui sukurti svetimo vardo.
prieš 6 metus  •  6 prenumeratorių 9 atsakymų
Klausimas iš tikrųjų toks. Ukrainos pasą gavau Maskvoje, ambasadoje.Todėl užsienio. Vidaus nėra, nes. Aš nuolat gyvenu Rusijoje. Neseniai pratęsiau paso galiojimą, ten uždėjo antspaudą, kuris galioja iki tokios ir tokios datos. Ambasadoje man pasakė, kad neįleis į šalį su viza, priežasties nepaaiškino.Bet Tai bevizis gr. Ukraina. Bijau pirkti bilietus, staiga kils problemų ir negalėsiu išvykti, bus gaila pinigų) Kas susidūrė su tokia situacija, prašome atsisakyti prenumeratos.)
prieš 12 metus  •  9 prenumeratorių 23 atsakymai
Prašau pasakyti ar man reikia vizos, įvažiavimas į šalį 2011-12-23 išvykimas 2012-01-22, pasirodo, kad išvykstu 31 dienai.
prieš 14 metus  •  1 abonentas 1 atsakymas
Skaičiau taip: Norėdami gauti vizą, turistai turi: pateikti 500 USD grynaisiais vienam asmeniui arba, jei jie turi banko kortelę, iš bankomato (yra oro uoste) išsiimti 18 000 THB, taip pat pateikti bilietą su skrydis atgal iš Tailando. Priešingu atveju bus uždrausta atvykti į Tailandą. Ar tikrai prašo parodyti, kiek pinigų vežatės oro uoste? Ačiū iš anksto)
prieš 14 metus  •  7 prenumeratorių 8 atsakymų