Klausimai apie Pattaya Park Beach Resort 3*Ekskursijos

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
47 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Tailandas
Ar yra žmonių, kurie įsigijo dienos kelionių bilietus prekybos vietose, esančiose netoli šio viešbučio? Prašome pateikti atsiliepimą.
prieš 5 metus  •  4 abonentas 2 atsakymai
Gera diena. Perskaičiau krūvą temų su klausimais apie ekskursijas. Iškilo klausimas, kokias ekskursijas ir kokia tvarka vykti. Norėčiau patarimo dėl ekskursijų pasirinkimo su kainomis. Pirmą kartą vykstame į Tailandą 10 dienų. Galite el. paštu [email protected]
prieš 12 metus  •  9 prenumeratorių 23 atsakymai
Ar ilsimės Patajos parke, ar toli nuo prieplaukos? Ar iš viešbučio galima nueiti pėsčiomis?
prieš 13 metus  •  3 abonentas 4 atsakymai
Gegužės 8 d. būsime Patajoje. Turiu tavo praeitų metų telefono numerį, galiu su tavimi susisiekti
prieš 13 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas
Kur geriausia nusipirkti ekskursiją ir pigiau
prieš 13 metus  •  13 prenumeratorių 42 atsakymai
nuo paplūdimių
prieš 13 metus  •  4 abonentas 5 atsakymų
Sveiki, pasakykite man, kur galima skaniai ir nebrangiai pavalgyti netoli Pattaya Park Hotel ir kur vykti į ekskursijas?
prieš 14 metus  •  4 abonentas 6 atsakymų
visi einam tik 7 dienom,vaikams 8 ir 13m.kur man su jais eiti kad nenuobodytu? Kaip suprantu, tokių ekskursijų nėra, taip sakant - universalių... bet jūs tikrai norite pasikaitinti saulėje ir pamatyti šalį, pasakykite man, ar Patajoje vyksta tik dienos ekskursijos? Na, žinoma, norėčiau kur nors išmesti ir pailsėti nuo vaikų.. einame nuo 10 iki 18. Taip, ar kas nors gali pasakyti, kur šalia viešbučio yra gydomieji masažai? ar koks patyręs tajų, mano dukrai rankos parezė, girdėjau, kad tailandietiškas masažas daro stebuklus... dėkoju.
prieš 14 metus  •  3 abonentas 4 atsakymai
Visi klausimai
JAE
dar