Klausimai apie GdanskasDokumentai ir kraštinės

Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas

Daugiau apie Gdanskas
Sūnus 2021 metų spalį keliauja iš Ispanijos pas tetą į Kaliningradą. Nuolatinė gyvenamoji vieta Ispanijoje, Rusijos pasas ir vidinis be registracijos Kaliningrade. Skiepijimo pažymėjimas (2 dozės Modern). Jis skrenda lėktuvu į Gdanską, o paskui išsinuomoja automobilį į Kaliningradą. Grįžimas tuo pačiu automobiliu ir lėktuvu Gdanskas-Madridas. - Ar man reikia PGR tyrimo (yra skiepijimo pažymėjimas 2 dozėms Moderna)? - Ar man reikia registracijos Rusijos Federacijoje (pase nėra registracijos)? – Kuriame muitinės punkte arčiau sienos kirtimas? – Ar toks keliavimo būdas laikomas tranzitu? Būsiu labai dėkingas už atsakymą.
prieš 3 metų  •  2 abonentas 1 atsakymas
prieš 3 metų  •  3 abonentas 2 atsakymai
Sveiki. Gegužės mėnesį su mergina planuojame aplankyti mano draugės tetą į Lenkiją. Iš Charkovo norime patekti į Lvovą, o iš ten autobusu į Gdanską. Patarkite, kokią vizą mums reikia atidaryti – Šengeno ar nacionalinės Lenkijos? Kurią lengviau gauti, ar reikia tetai padaryti pakvietimą? Apskritai norėčiau sužinoti visą informaciją, kaip gauti garantuotą vizą, nes neturime jokios informacijos apie vizos gavimą. Dėkoju!
prieš 11 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai