Balandžio mėnesį norime vykti į Balį 10-14 dienų pailsėti su visa šeima 3 suaugusieji ir maža 6 mėn. vaikas. Jau ilsėjomės viešbutyje Nusa Dua, o dabar norime išsinuomoti vilą 2 savaitėms. Pasakykite man, kas tai padarė, nuo ko pradėti. Vaizdas į vandenyną nebūtinas. Rami zona. Dėkoju
Sako, yra viešbučių, kuriuose atoslūgiai jaučiami mažiau, PRAŠOME man pasakyti. Mes labai mėgstame maudytis. Koks yra geriausias sezonas aplankyti Balį? kad mažiau lytų.Ačiū
Norime pailsėti šiame viešbutyje su vyru ir 7 metų vaiku 1 miegamojo apartamentuose, dėl to kyla klausimas: ar yra sofa ar lova, kurioje gali apsistoti vaikas, ar reikia rezervuoti atskira / papildoma lova, kuri kainuos atskira suma?
Galvoju vykti į viešbutį „Novotel Nusa Dua Bali“ Balyje. Aš perku bilietą „Continent Voronezh LLC“. Aš keliauju su vaikais, todėl noriu suprasti, kaip Nusa Dua kurortinė zona tinka šeimoms su vaiku
Piliečiai poilsiautojai, patarkite, kaip geriausia surengti simbolinę vestuvių ceremoniją Balyje. Domina kukli europietiško stiliaus ceremonija (paplūdimys, gėlių arka, fotografas). Viešbučių pasiūlos kainos per didelės – apie 800 USD yra ekonomiškas paketas. Ar kas nors turi kokių nors patikrintų variantų?
Man rūpi paplūdimys. Vienoje apžvalgoje skaičiau, kad yra riedulių, o kai potvynis išeina, į vandenį patekti tiesiog neįmanoma - akmenys kyšo. Prašau atsakyti, ar tai tiesa? Mėgstame maudytis vandenyne, ir tai mums svarbu. Dėkoju. Tatjana.
valgome apie Balis, pasiūlykite viešbutį swiss belhotel 4 , atsiliepimų nėra, gal kas žino apie šį viešbutį. ir ką dar reikia pasiimti su savimi į šią kelionę.
Gero dienos laiko visiems! Pasiūlykite gerą 4 Balyje. Kol kas apsigyvenome ties Melia Benoa. Kaip viešbutis? Kur galima skaniai pavalgyti šalia viešbučio? Kaip kainos apskritai? Ačiū iš anksto!
Vaikinai, pasakykite man gerą viešbutį Balyje. Yra daug įvairių nuomonių ir atsiliepimų, bet aš noriu, kad potvyniai būtų mažiau jaučiami! O kurioje srityje yra bangos? Nelabai noriu maudytis baloje ( (((
Žmonės, kurie buvo Balyje „Nikko Bali Resort & Spa“? Ką galite pasakyti apie tai ir apskritai apie Balį, ar galite duoti kokių nors rekomendacijų ?! Iš anksto dėkoju
Pasakykite mums.. Kodėl viešbučio kategorija yra 3? kodėl jis blogesnis nei 4? Sakoma, kad pagal Europos standartus 3 prilygsta 4, tiesa? Ar išvis verta į jį eiti, kokia ten paslauga? Ir vis dar nerandu nė vieno atsiliepimo apie šį ten buvusių turistų viešbutį! Tikiuosi jūsų atsakymo!
Pirmą kartą nuvykę į salą domimės viskuo, taip pat kiek ten kainuoja maistas, ar verta užsisakyti viešbutyje ar patiems kavinėje. Kiek pinigų pasiimti su savimi? atsižvelgiant į lankomas ekskursijas ir visokius dalykus :-) išskyrus brangius pirkinius.Kokį viešbutį pasirinkti? Žmonės padeda, nes svajoja ten nuvykti. Jau metus taupau pinigus ir nenoriu jų gadinti.