Не знаю, в какую ветку лучше отправить этот вопрос (модераторы поправите)
Собираюсь поехать в июле автобусным туром. Цель - Барселона, но...самолетом не интересно, хочу по дороге посмотреть те страны, мимо которых можно только пролететь))). По цели-деньгам-времени подходят несколько туров от разных фирм - "Испанский разгуляй" от Геополис-Тур, "Испания...Праздник каждый день" от Аккорд-Тур и "Отдых в Испании" от Инкомартур.....
Нахожусь практически в положении буриданова осла, но у того только два стога сена были, а у меня - три (по крайней мере) может еще кто-то, что- подскажет? Заранее спасибо)))
Самолёт позволяет съэкономить время в пути , уделить больше времени Испании,а в этой стране есть что посмотреть.
Если желаете,обратите внимание на туры Гамалии.
Удачного выбора!
kokker, Вы здорово так написали, спасибо))) - сразу захотелось уже там оказаться.
Що стосується програми самого тура. Найперше, тур з аккордівської серії, в якому головним є досить гарний час для знайомства з одним з цікавих міст Європи, Барселоною. Подібні тури "Віденський вальс" з Віднем, "Рим чарівний завжди" з Римом, "Голландія - королева тюльпанів" з Амстердамом і т.д. Всі тури, в яких ознайомитися з Барселоною пропонують в ході екскурсії з узбережжя схожі на тури з одноденною екскурсією з Будапешта до Відня. Побачити там більше просто нема часу. Тут практично два дня в Барселоні з двома ночівлями. І головне, у туриста є вибір!, скористатися додатковими екскурсіями чи дивитися самостійно те, що саме його найбільше цікавить. Тур підігнали під туристів з усієї України, відправлення зі Львова о 15.00. Кримчаки добре розуміють про що мова, так як їх потяг прибуває до Львова біля 14-ої год. Транзит через територію Словенії, в одному напрямку з Любляною, у зворотньому з печерою Постойни. Такий шлях не тільки коротший, а й дає можливість туристам які раніше їздили до Італії і далі через Австрію побачити щось новеньке. Вечірня екскурсія Вероною дасть інший погляд на це романтичне місто тим, хто був там раніше заїздом вдень на кілька годин. Адже вечірні і ранкові міста мають свою особливу ауру. Звичайно, якби знати всі місця транзитніх ночівок, обрахувати тур не було б ніяких проблем. Але і з того що є, а саме перша екскурсія Барселоною о 13.00 можна зробити висновок що з часом на Барселону у цьому турі гарно, як ні в одному іншому з усіх пропозицій що є на турринку. Єдине, я не знаю де "Іспанське село" і чи є можливість той час що призначено на нього використати по-своєму. З корисної інформації: Верона - Ніцца = 500км, Ніцца - Барселона = 700км, Ніцца - Мілан = 390км. Але тут повторюсь, що "Аккорд" знову наступає на ті само граблі не вказавши хоч приблизно місця ночівок. За аналогією тільки після того як мій "шпійон" скинув мені інфолист тура "Ола Іспанія" реально стала зрозуміла ВСЯ! програма тура і те, що тур СУПЕР!
Так що для тих, у кого головні ціль поїздки до Іспанії Барселона, варто спробувати, тим паче що перший млинець (маю на увазі перший виїзд "Ола Іспанія") виявився далеко не грудкою. Ті, кому підходить потяг з Чопа № 16, взагалі не мають ні одного нічного переїзда. Угорщина в турі, як вже навчився Аккорд не в "нагрузку". Кожен і в надцятий раз знайде чим зайнятись в Будапешті 8 год, а на зворотньому щляху Аквапарк. І ціна в 50є за день цього тура досить приваблива.
frosya! Ви випадком не працівник "Аккорда"? Можливо Ви хоча б зі Львова? Інакше особисто я не розумію чому Ваші теми видалялись. Я також не бачу до якої теми Ви могли б прикріпити своє питання. Особисто мені не подобається і те, що наприклад ВСІ питання і відгуки по "Геополісу" втиснуті в одну тему. Те, що це ДУЖЕ не практично видно і з цієї гілки. Навряд чи хтось сьогодні витрачатиме час щоб перечитати всі надцять сторінок "Геополіса". І автор цієї теми тому наглядний приклад, запитавши чому нема відгуків про автобусні тури до Іспанії. Але хто платить, той і заказує музику. Комусь дуже не до вподоби велика кількість запитань по турам "Аккорда". Але якщо навіть і припустити що щось є від "Аккорда" (хоча це не так, тому що на відміну від читачів сайта Адмін добре бачить ЗВІДКИ САМЕ надійшло повідомлення, а тому пости з Дніпропетровська, Одеси і т.ін ніяк не можуть бути надіслані аккордівцями) і що форум воює з рекламою, то як пояснити наявність у розділі Турфірми наступних тем:
http://www.otpusk.com/forum/topic.php?id=4&t=18264
http://www.otpusk.com/forum/topic.php?id=4&t=26593
http://www.otpusk.com/forum/topic.php?id=4&t=26165
http://www.otpusk.com/forum/topic.php?id=4&t=21699
http://www.otpusk.com/forum/topic.php?id=4&t=26030
http://www.otpusk.com/forum/topic.php?id=4&t=24332
http://www.otpusk.com/forum/topic.php?id=4&t=21325
http://www.otpusk.com/forum/topic.php?id=4&t=10323 і т.д.
Форум або модерується для всіх!, або не модерується для всіх!. Якісь обмеження для новачків також вважаю недоречними, так як нормальні люди сюди приходять коли їм дійсно потрібна якась інформація, у тих хто звідси на вилазить роками це вже ДІАГНОЗ!, без якихось виключень!
І самими палкими борцями з "Аккордом" чомусь є ті, хто НІ РАЗУ! з ним не їздив. Але чомусь у своєму "мне есть с чем сравнить" забувають додати, що якраз з "Аккордом" вони порівнювати не можуть. А те, що найпалкіша антиаккордівка сама є мешканкою Львова дає підстави запідозрити що дехто приходить сюди лише для того, щоб звести якісь свої особисті рахунки з кимось з менеджерів цієї фірми.
galinasig:
Я так розумію що запитання про погодні умови у серпні Ви задали не просто так.
Ви можете іхати з ким завгодно, це Ваш вибір. Але не просто так саме в другій половині липня і в серпні в континентальних містах південної Європи в готелях найменші ціни. ДУЖЕ ЖАРКО!!! Якщо в своєму місті Ви в цей час почуваєтесь нормально, то ще можна ризикнути. Якщо не дуже, то поцікавтеся які тури у липні везе Ірина. Можливо вони і Вам підійдуть за програмою. Зауважте, що я не сумніваюсь, що для декого з її туристів її супроводження може бути більшим, ніж просто гарна робота Профі з великої букви. Пишу про це не просто так...
Irica:
Я так вдячна Вам за завчасну інформацію щодо Ваших планів! Ви і не уявляете як допомагаєте мені заздалегідь корегувати власні!
-----------
Сергей, если бы еще группы набрались, и туры эти состоялись))
Спасибо за такой обстоятельный ответ. К сожалению, я не очень владею украинским языком. Некоторые нюансы общения просто пропадают. Это (в том числе) и насторожило, когда я начала читать отзывы об Аккорде – все сопровождающие говорят только на украинском…но, это не тема этой ветки…хотя…в отпуске хотелось бы отдыхать, а не судорожно искать перевод незнакомого слова…..
По вашему сообщению (опять же к сожалению пришлось для того чтобы полностью понять ваше сообщение переводить его автоматическим переводчиком – не все слова понимаю). Изначально мой турагент и предложил мне три варианта поездки в Испанию – и все Аккорда – в результате выбора между тремя стогами одного производителя нашла другие стоги от других производителей…вот тут и началось))))))
А с поездами – это да…очень удобно…для не украиноязычных….извините, но…тут уж что есть…или Аккорд ориентируется на нас…россиян-крымчан и т.д. и т.п…Или не имеет смысла говорить об удобных поездах….
(Тихо так спрашиваю – а Вы бы не могли бы скинуть инфу вашего шпиона? Или это совсем закрытая информация? А в личку?)))))
А что касается моих вопросов про погоду…ну …это просто мои личные трудности…у меня отпуск только июль-август….тут уж не до жиру…посмотреть мир хочется. А полежать на пляже я и дома могу. Сама я из Севастополя)))))
Ой, kokker, я тоже так думала, что можно сесть на электричку и поехать…оказалось (для меня это было оооочень неожиданно)))) Что эти места, которые нам дают в описаниях тура – это ооочень большая территория – Коста Брава, Коста Марезма - большое побережье и не в каждом поселке (ну…в нашем понимании) в этих местах ходят электрички…не хотелось бы попасть в место, откуда до электрички семь верст хлебать)))) Это опять же к вопросу о шпиЁнах)))). Куда поселят? )))
(необходимый минимум денег на период путешествия):
Можно показывать в грн., долл. или евро из расчета 63 евро на день (если тур до 9 дней на минимальную сумму 565 евро) - в виде:
- ксерокопия именной банковской карточки с 2х сторон с оригиналом чека из банкомата об остатке;
- или ксерокопия дорожных чеков с 2х сторон и ксерокопия квитанции о покупке, где значится кто покупатель;
Не то, чтобы сложно бы это сделать, а просто…в общем опять же надо решать, делать или не делать….)))))
Ну я же вам говорю - в Геополисе известно куда и где поселят- и электрички там ходят и т.д. И потом вызывает недоумение, если все быыло хорошо и вопросов не было- зачем изобретать велосипед?
Надеюсь, что Ваша мечта осуществиться в ближайшем будущем (ведь сентябрь все ближе и ближе).