Продовжуючи розмову про марку, введену в обіг Укрпоштою...
Днями “Укрпошта” ввела в обіг та відкриа продаж на поштові марки “Русскій воєнний корабль, іді нах@й”. За ними у потових відділеннях по всій Україні вже утворилися черги. Одну з таких – біля Головпоштамту в Києві – показали мешканці столиці у соцмережах. Також про це розповів керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський.
Зокрема, він пообіцяв, що марок вистачить всім.
“Ви бачили черги за Айфонами? Так то нічого в порівнянні з чергами по всій країні купити наші марки з кораблем. Я особисто поспілкувався з усіма на Головпоштамті, подякував їм за терпіння, і пообіцяв що ми зробимо так, щоб всім вистачило“, - написав Смілянський та опублікував кілька фото та відео.
Київська міська рада на засіданні 15 квітня ухвалила рішення про перейменування колишнього скверу споріднених міст на честь дружби Києва та Москви на сквер Героїв Маріуполя.
Ой, яка гарна світлина! І песик на нашого Джека схожий:)
Добрий ранок Славна Україна!!!
Болгарія вітає:) Наразі я тут, зустрілася з дочкою, хоча думала, що вже не побачимось... Але світ не без добрих людей, і я отримала щасливий квиток. Так, Болгарія приймає наших біженців. Вільних безкоштовних готелів тут вже нема, бо багатьох вже прихистили, тому поки розмістились у друзів дочки, сьогодні щось спробуємо підшукати на платній основі. Сподіваємось, що не надовго. Будемо чекати на звільнення Херсону і перемогу України!!! Всіх міцно обіймаю і посилаю мільйон червоних сердечок)))))
Дніпро вітає! Йдемо на рекорд. За 16 квітня вже п'ята тривога, а ще немає дев'ятої ранку. Пишуть, вночі були вибухи в місті, я спала, або міцний сон, або далеко. Із знайомих чули тільки з іншого кінця міста. В цілому спокійно. Вчора ходила в магазин, який не самий близький до мене. Багато переселеців. Це видно і по номерам машин і по людям, їх покупкам.
olyajan знайти затишну оселю. Чекаємо разом на звільнення Херсону і всіх окупуваних територій. Кожен день нас приближає до нашої перемоги.
Суми на дроті. Ми теж з постійними тривогами. Сирена майже не вимикається. Але, слава Богу, поки без бабахів.
Хочу подякувати Тернопільщині за продуктові набори для найстарших мешканців міста та реанімобіль, подарований Сумській громаді, який вже працює в клінічній лікарні Святого Пантелеймона. Дякую, тернополяни!
olyajan, війна - це той лакмусовий папірець, який проявляє в людях як все добре, так і все погане. А ще війна прискорює дію отого бумерангу, коли кожному прилітає по ділам його. Це я з таким маленьким філософським відступом на тему, підняту в вашому дописі до його редагування )) І дуже рада, що ви в безпеці та бажаю вам скорішого повернення до звільненого Херсону!
Нью-Йорк. Напис біля станції метро: "Я думав, я знаю, що таке хоробрість, але потім побачив Україну"
lulusha, я періодично думаю, що стьоб про те, що московити по картам 80-х років минулого століття орієнтуються, десь не зовсім стьоб. У вас на місці птахофабрики років п’ятдесят назад нічого стратегічного не було? ))
Polina_Sumy птахофабрика радянських часів, там тільки споруди залишились, фабрика років 20 не працює. Тому даже з точки зору зробити нампроблеми з їжею, також нічого не вийшло. До речі, в зв'язку з порушенлю логістикою, у нас рекордно низькі ціни на яйця, вважаючи, що Пасха через тиждень. Від 15 (але то, треба знати місця і не весь час) до 22 грн (це ринок, але не домашні, два тижні тому були 35) за десяток
Якщо ви побачили інформацію про те, що Болгарія не приймає українських біженців, або не надає безкоштовного проживання в готелях - будь ласка, пишіть на пошту: [email protected], [email protected] . У листі вкажіть посилання на публікацію або принтскрин та дані перевізника (туристичного агентства).
Ще раз акцентуємо вашу УВАГУ! Болгарія приймає українських біженців і прийматиме!
Умови перебування в країні, регулюються згідно з Директивою ЄС
olyajan, може Вам стане в нагоді телеграм-канал відомого тревел-сервіса Tripmydream, в якому на поточний момент акумулюється інформація про допомогу біженцям з України в різних європейських країнах і, зокрема, в Болгарії (https://t.me/tripmydream/7218)
«Хто такий Путін?» — репортаж з евакуаційного потягу «Слов‘янськ - Ужгород»
«Давай там украинских баб насилуй» | «Схеми» ідентифікували військового РФ з дружиною з плівок СБУ
Шановні батьки й педагоги, тримайте наступний подарунок від Светлана Ройз в рамках проєкту #миготові -- "Стресостійке дитинознавство":
Як поводитися в укритті
Що робити при істериці
Якщо наснився кошмар
Якщо шоковий стан
Що робити при панічній атаці
Як знімати стрес
Тихі ігри
Адаптація до нового місця
і багато іншого.
https://bit.ly/Дитинознавство
Щоб завантажити, треба дивитися через браузер.
Не соромтеся ділитися: навіть якщо ваші власні діти вже виросли, комусь із ваших друзів це стане в пригоді.
Продовжуючи розмову про марку, введену в обіг Укрпоштою...
Днями “Укрпошта” ввела в обіг та відкриа продаж на поштові марки “Русскій воєнний корабль, іді нах@й”. За ними у потових відділеннях по всій Україні вже утворилися черги. Одну з таких – біля Головпоштамту в Києві – показали мешканці столиці у соцмережах. Також про це розповів керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський.
Зокрема, він пообіцяв, що марок вистачить всім.
“Ви бачили черги за Айфонами? Так то нічого в порівнянні з чергами по всій країні купити наші марки з кораблем. Я особисто поспілкувався з усіма на Головпоштамті, подякував їм за терпіння, і пообіцяв що ми зробимо так, щоб всім вистачило“, - написав Смілянський та опублікував кілька фото та відео.І ще хоч і маленька, але приємна новина у нашому місті: В Києві перейменували сквер на честь “дружби” з Москвою
Київська міська рада на засіданні 15 квітня ухвалила рішення про перейменування колишнього скверу споріднених міст на честь дружби Києва та Москви на сквер Героїв Маріуполя.
У нас в місті також нові назви вилиць.
В Дніпрі з’явиться вулиця Чорнобаївська: офіційний документ
Відповідний проєкт рішення міської ради з’явився на сайті мерії.
Вулиці, назви яких пов"язані з державою-агресоромапропоновані пропонують перейменувати наступним чином:
Вул.30-ї Іркутської дивізії - Українських воїнів
Вул.Абхазька - Ірпінська
Пров.Абхазький - Ірпінський
Вул.Алтайська - Чечелівська
Вул.Білгородська - Наукових працівників
Вул.Біломорська - Чорнобаївська
Пров.Біломорський - Чорнобаївський
Пров.Бурятський - Бучанський
Пров.Воркутинський - Вольовий
Вул.Домодєдовська - Ворзельська
Вул.Кабардинська - Гостомельська
Вул.Кронштадтська - Бородянська
Вул.Магаданська - Волонтерська
Вул.Митищинська - Польська
Пров.Московський - Азовсталі
Вул.Орська - Краматорська
Вул.Псковська - Авдіївська
Вул.Пулковська - Дебальцівська
Вул.Ростовська - Конотопська
Пров.Ростовський - Конотопський
Туп.Ростовський - Конотопський
Вул.Саратовська - Новокаховська
Вул.Сахалінська - Бахмутська
Вул.Тагільська - Новоазовська
Пров.Тагільський - Новоазовський
Вул.Уфімська - Деснянська
Вул.Хабарівська - Салтівська
Вул.Шереметьєвська - Бориспільська
Вул.Шушинська - Молочанська
Вул.Якутська - Високопільська
Вул.Ярославська – Вишгородська
Ой, яка гарна світлина! І песик на нашого Джека схожий:)
Добрий ранок Славна Україна!!!
Болгарія вітає:) Наразі я тут, зустрілася з дочкою, хоча думала, що вже не побачимось... Але світ не без добрих людей, і я отримала щасливий квиток. Так, Болгарія приймає наших біженців. Вільних безкоштовних готелів тут вже нема, бо багатьох вже прихистили, тому поки розмістились у друзів дочки, сьогодні щось спробуємо підшукати на платній основі. Сподіваємось, що не надовго. Будемо чекати на звільнення Херсону і перемогу України!!! Всіх міцно обіймаю і посилаю мільйон червоних сердечок)))))
Дніпро вітає! Йдемо на рекорд. За 16 квітня вже п'ята тривога, а ще немає дев'ятої ранку. Пишуть, вночі були вибухи в місті, я спала, або міцний сон, або далеко. Із знайомих чули тільки з іншого кінця міста. В цілому спокійно. Вчора ходила в магазин, який не самий близький до мене. Багато переселеців. Це видно і по номерам машин і по людям, їх покупкам.
olyajan знайти затишну оселю. Чекаємо разом на звільнення Херсону і всіх окупуваних територій. Кожен день нас приближає до нашої перемоги.
KATERYNA - Путіна Vб‘юmь, дай Бог (cover Квітка-душа)
Баба і кіт
Satire Page
· 27 мин. ·
Японські школярі збирають пожертви на підтримку України. Також вони носять синьо-жовті пов'язки на знак солідарності з нашою державою
Ваентин Резніченко, голова Дніпропетровської ОДА
Дніпропетровщина
16 квітня
09.50
У нас два «прильоти» у Дніпровському районі 9від себе додам, що це зовсім поряд з Дніпром).
Вщент зруйнована птахофабрика, яка не працювала - там нікого і нічого не було.
Знову орки поцілили своїми «кривими» ракетами у «стратегічний» об’єкт.
Сєвєродонецьк: життя в тіні війни 50 день війни у гарячій точці
Суми на дроті. Ми теж з постійними тривогами. Сирена майже не вимикається. Але, слава Богу, поки без бабахів.
Хочу подякувати Тернопільщині за продуктові набори для найстарших мешканців міста та реанімобіль, подарований Сумській громаді, який вже працює в клінічній лікарні Святого Пантелеймона. Дякую, тернополяни!
olyajan, війна - це той лакмусовий папірець, який проявляє в людях як все добре, так і все погане. А ще війна прискорює дію отого бумерангу, коли кожному прилітає по ділам його. Це я з таким маленьким філософським відступом на тему, підняту в вашому дописі до його редагування )) І дуже рада, що ви в безпеці та бажаю вам скорішого повернення до звільненого Херсону!
Нью-Йорк. Напис біля станції метро: "Я думав, я знаю, що таке хоробрість, але потім побачив Україну"
Для olyajan
Якщо ви побачили інформацію про те, що Болгарія не приймає українських біженців, або не надає безкоштовного проживання в готелях - будь ласка, пишіть на пошту: [email protected], [email protected] . У листі вкажіть посилання на публікацію або принтскрин та дані перевізника (туристичного агентства).
Ще раз акцентуємо вашу УВАГУ! Болгарія приймає українських біженців і прийматиме!
Умови перебування в країні, регулюються згідно з Директивою ЄС
Є телеграмканал з телефонами
Болгария: Эвакуация
https://t.me/bolrariainfo
https://vm.tiktok.com/ZMLVVSA5C/
НОВА МОРСЬКА ПІСНЯ - Леся Нікітюк 2022