Доброго всем времени суток. Возможно среди читателей этого форума есть владельцы туристических агенств в городе Львов либо их сотрудники. Сейчас ищу работу менеджером по туризму. Может кто работает на аналогичной должности во Львове или в прошлом был опыт. Поделитесь пожалуйста, какие есть подводные камни в этой сфере. А возможно куда-то требуеться ответственный сотрудник. Буду благодарна любой информации. Вот коротко обо мне:
Доброго дня, мене звати Анастасія. Мені 33 роки. Маю велике бажання працювати в сфері туризму, менеджером з продажу турів. Досвіду роботи в цій сфері поки немає, але є досвід відвідування краін в якості туриста. Була в Грузіі, Болгаріі, Румуніі, Польщі, Словаччині, Іспаніі. Прожила 6 місяців в Китаі, на острові Хай- Нань, м.Санья ( працювала там)
За осівітою я вихователь дітей дошкільного віку. Хореограф.Працювала в Києві рієлтором, потім після переізду у Львів так само рієлтором з подобовоі оренди квартир. Потім пішла в декрет, сину зараз 4 роки. Він здоровий чарівний хлопчик, який непогано адаптувався в дитячому садку. Тобто, на роботу час в мене знайдеться.
Готова вчитися і працювати без ЗП деякий час, але хочу знати, що потім мені знайдеться місце в вашому агенстві. Дякую за увагу, вибачте, що багато літер)