Klausimai apie El Hayat Sharm Resort 4*Viešbučio pasirinkimas

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
77 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Egiptas
Pasakyk man, ar kas nors ilsėjosi su mažais vaikais 8 mėn. ir 1 metus šiame viešbutyje? Jei yra sąlygos ir ar reikia papildomai mokėti už kambarį?
prieš 12 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Skrendam birželio 10d su sūnumi (14m.), normatyvus sakyk. ar už kambarį reikia mokėti papildomai? Kas negerai su paplūdimiu? Kokios yra plaukimo ir grožio galimybės pamatyti? Ar renkantis kambarį (standartinį) yra kokių nors prioritetų? Būsiu dėkingas už atsakymus
prieš 13 metus  •  4 abonentas 8 atsakymų
kur galima maudytis? kur vakare pasivaikščioti prie viešbučio? kaip eiti į soho ir naama? ar tai brangu? ar labai vėjuota vietovė? iš anksto labai ačiū!
prieš 13 metus  •  7 prenumeratorių 19 atsakymų
Žmonės, padėkit, patarkit!. Darbe mano vyrui duodamas bilietas dviems nuo 2011-03-20 Kaina 750 USD. 8 dienoms. Nėra pasirinkimo: arba imti tai, arba atsisakyti. Glumino 2 eilutė ir neigiami atsiliepimai. Ar šis viešbutis vertas tokių pinigų ar ne? Kokiu atstumu yra Senamiestis, Soho ir Naama? Negaliu to suprasti iš žemėlapio. Ir tiesiog darykite, domina patyrusių žmonių nuomonė. 03/14/11 turime duoti atsakymą. Ačiū.
prieš 14 metus  •  10 prenumeratorių 9 atsakymų
Išmanantys žmonės, sakyk, šeimų su vaikais sąskaita šiame viešbutyje. Įvairiose svetainėse yra prieštaringa informacija apie mini klubo ir žaidimų aikštelės buvimą viešbutyje.(Ji skirta jaunesniems studentams) Kiek iš tikrųjų užtrunka nuvažiuoti iki jūros (apžvalgose rašo ir 7 minutes, ir 25 ) Ar man reikia eiti keliu? Ir kitas klausimas. Kiek toli McDonald's;) Mano dukra jo pasiilgsta net su VISOS sistema. Kaip vyksta vakaro animaciniai pasirodymai? Būsiu labai dėkingas, jei padėsite pasirinkti El Hayat ir Desert Rose
prieš 15 metus  •  5 prenumeratorių 5 atsakymų
Visi klausimai
JAE
dar