Klausimai apie Seti Sharm Resort 4*Vietos ir pramogos

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
88 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Egiptas
Ar galima rūkyti pagrindiniame restorane vakarienės metu, ar jis visiškai uždaras, o lauke nėra staliukų?
prieš 12 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Ar kas nors gali pasakyti, kiek kainuos motorolerio/valties nuoma?
prieš 12 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Ar galite pasakyti, ar paplūdimio bare yra užkandžių prie alaus: traškučių, džiovintos žuvies, džiovintų kalmarų ir kt. Ar galima visa tai nusipirkti Senajame turguje ar geriau pasiimti su savimi? Dėkoju!
prieš 13 metus  •  4 abonentas 4 atsakymai
Ar galite man pasakyti, ar viešbutyje yra nemokamas / mokamas autobusas į Naama Bay ir kokiu laiku jis važiuoja? Ar kas nors turėjo patirties keliaujant į Naama Bay viešaisiais mikroautobusais iš Senojo turgaus? Kokios vairavimo taisyklės (kiek kainuoja, kaip sustoti, kaip sugauti ir pan.)? Ačiū!
prieš 13 metus  •  4 abonentas 6 atsakymų
Priešais viešbutį yra turgus, yra kavinė, kur eina valgyti vietiniai arabai.Rusai mažai žino, kur jis yra. Sako, kad ten galima labai skaniai ir nebrangiai pavalgyti.Ar yra jūros gėrybių?Gal dar ką nors patarsit!?
prieš 13 metus  •  7 prenumeratorių 9 atsakymų
kadangi Šare VISOS sistema veikia, kaip taisyklė, pagal šio konkretaus viešbučio taisykles
prieš 13 metus  •  4 abonentas 4 atsakymai
O taip pat kur rasti ne tik SPA (masažas, pilingas ir pan.), kiek dažniausiai kainuoja šie malonumai (biudžetą planuoju iš anksto). Taip pat domiuosi ekskursijomis. Ką rekomenduojate? Ar yra kaljanų kambarių? Laukiu gido apie kainas ir galimas vietas :). Ačiū visiems.
prieš 13 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
PO ĮVETO RIBO
prieš 14 metus  •  7 prenumeratorių 9 atsakymų
Neteisingai suformatuotas ankstesnis klausimas ir, atsiprašau, atsirado neaiškumų. Mamos mane supras: jei tavo, kad ir paaugęs vaikas, nedalyvaus veiklos laidoje, teks tai daryti pačiai be teisės ilsėtis.
prieš 14 metus  •  6 prenumeratorių 9 atsakymų
Bijau, kad per atostogas man pačiai teks būti animatoriumi ir netrukdomai linksminti vaiką. aciu uz atsakymus
prieš 14 metus  •  4 abonentas 6 atsakymų
Rodyti daugiau »
Visi klausimai
JAE
dar