Klausimai apie Arabella Azur Resort 4*Viešbučio pasirinkimas

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
39 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Egiptas
prieš 5 metus  •  5 prenumeratorių 6 atsakymų
Važiuojam į Hurgadą, Arabella viešbutis giriamas dėl koralinio rifo, bet 4 žvaigždutės gėdingos.
prieš 9 metus  •  5 prenumeratorių 4 atsakymai
Laba diena! Tie, kurie buvo šiame viešbutyje, pasakykite man, jei šeimai su 13 metų paaugliu bus nuobodu šiame viešbutyje, kaip ten su animacija?
prieš 10 metus  •  4 abonentas 4 atsakymai
Laba diena, Forumchene! Ar galite man pasakyti, ar poilsiaujant Arabella Azur galima naudotis Arabia Azur paplūdimiu? Faktas yra tas, kad man prioritetas yra rifas, o mano bendražygiui – smėlio paplūdimys. Nežinome, kokį viešbutį pasirinkti.
prieš 11 metus  •  6 prenumeratorių 12 atsakymų
Skriskite kovo 20 d. Vaikinai, pasakykite man, prašau, kokie šiuo metu taikomi alkoholio gabenimo į Egiptą apribojimai? Kiek vienam asmeniui galiu pasiimti? Kur geriausia jį nusipirkti? Jei kas nors turi konkrečių orientyrų į pačiame mieste esančias parduotuves, pasidalinkite. Ką paprastai reikia pasiimti su savimi? (vaistas? asmeninės priežiūros priemonės? daiktai?) Visi, iš anksto labai ačiū už atsakymus!
prieš 11 metus  •  8 prenumeratorių 10 atsakymų
Renkuosi tik tarp siu viebuciu del juros.Buvau Nabiloje is principo likau viskuo patenkinta,todel is ju isvaziavau del juros ir nebuvau itin isrankus. Kadangi šį kartą einu viena, man svarbu turėti bent kažkokią animaciją, tokią kaip vandens aerobika dieną ir elementarus šou vakare.
prieš 12 metus  •  7 prenumeratorių 11 atsakymų
Jie planavo padaryti baseiną, kuris būtų šildomas gėlu vandeniu
prieš 14 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
Sakykite, kas buvo šiame viešbutyje, kaip dėl kambarių, kokiame pastate geriau apsistoti? Važiuojam 2 suaugę ir vaikas 7 metų, ar yra animacija, ar toli nuo miesto? O taip pat ką galite pasakyti apie Polar Tour?
prieš 15 metus  •  2 abonentas 3 atsakymai
Visi klausimai
JAE
dar