Klausimai apie ČekijaVietos ir pramogos

Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas

Daugiau apie Čekija
prieš 6 metus  •  5 prenumeratorių 6 atsakymų
laba diena visiems. Pasakyk man, aš važiuoju automobiliu į Čekiją. Ko reikia norint kirsti sieną automobiliu? Pasas aiškus, kas dar?
prieš 7 metus  •  10 prenumeratorių 32 atsakymai
Mieli turistai!! Prašau pasakyti, kur Prahos centre eiti į padorų barą. Paragaukite tikro čekiško alaus. Ne ta, kuri skirta turistams, o kuria naudojasi patys vietiniai gyventojai.
prieš 10 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
paminklas kam prie merlin viešbučio
prieš 10 metus  •  3 abonentas 3 atsakymai
Mano brangūs turistai, labai ačiū už pagalbą, kurią suteikėte man bendromis pastangomis prieš kelionę į Prahą. Jūsų atsakymai man labai padėjo. Dabar mano draugei reikia pagalbos.Viską, ką sužinojau, jai papasakosiu ir viską duosiu. Vienintelis dalykas, kurio negaliu padėti, yra tai, kaip geriausia patekti iš viešbučio „Adeba“ į Vaclavo aikštę. Viešbutis yra Karlino rajone, mano Kritsikova gatvėje. Jei kas nors ką nors žino, prašau padėkit, būsiu labai dėkingas. Ačiū Alina.
prieš 11 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Kas sutiko Naujuosius metus Prahoje? Kur geriausia tai padaryti? Aikštėje tarp masių ar prie iš anksto užsakyto staliuko restorane? Ačiū visiems už atsakymą.
prieš 11 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
Rugsėjo pradžioje su vyru vykstame savaitgaliui į Prahą pasivaikščioti.. ką būtinai turėtumėte pamatyti? Be tilto?
prieš 11 metus  •  9 prenumeratorių 14 atsakymų
Laba diena. Domina šie klausimai: 1. Kur tiksliai yra valiutos keitykla su arabais prie Prahos muziejaus? 2. Kur galiu gauti (atsisiųsti/pirkti) išsamų Prahos žemėlapį? 3. Kur yra geriausia vieta pavalgyti Prahoje? 4. Kur yra autobusų stotis Prahoje? 5. Ką reikia pačiam pamatyti Prahoje per 2 dienas? 6. Kokie orai antroje rugsėjo pusėje? 7. Kur geriausia valgyti Prahos pyragą? =) 8. Ką apskritai rekomenduojate))) Dėkoju!
prieš 11 metus  •  7 prenumeratorių 8 atsakymų
Anądien skrendu į Prahą.Per vėlu atsisakyti kelionės,noriu sužinoti ar vyksta ekskursijos į Prahą.Pailgai Vltavą ir Karlovy Varus federalinės turizmo agentūros svetainėje tam nėra draudimų šalis, kuri yra keista. Kaip būti ir ką daryti?
prieš 11 metus  •  2 abonentas 5 atsakymų
Praneškite apie dietinį maistą „Pacific“ viešbutyje arba „Vltava-Verounka“.
prieš 12 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
ar liepos mėnesį taikomos nuolaidos?
prieš 12 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Pasakyk man, kas vasario mėnesį buvo Prahoje. Kaip ten? kas įdomaus? pasakyk ką gali
prieš 12 metus  •  8 prenumeratorių 10 atsakymų
Pirmą kartą Naujiesiems metams važiuoju į Prahą su nakvyne šiame viešbutyje. Visi atsiliepimai apie jį yra seni. Ar kas nors neseniai ten apsistojo? Pasakyk man, kaip dabar, maistas, darbuotojai, laisvalaikis? Aš einu vienas. Kur galima švęsti Naujuosius metus?
prieš 12 metus  •  3 abonentas 3 atsakymai
Laba diena visoms. Skrendame į Prahą. Atvykstame 7 val., registracija į viešbutį 12. Ar kas nors susidūrė su tokia situacija? Negalite vaikščioti po Prahą penkias valandas ryte. Ar įmanoma taip anksti patekti į viešbutį?
prieš 12 metus  •  2 abonentas 3 atsakymai
Su mergina vykstame į Čekijos mozaikos turą, Prahoje gruodžio 31 d. Ar užsakyti naujametinę vakarienę viešbutyje ar geriau pasirinkti šventės programą. Kaip ten vyksta Naujųjų metų šventės?
prieš 12 metus  •  5 prenumeratorių 4 atsakymai
kas keliavote autobusu, pasakykite: ka neštis (rankšluostį, šampūną..., kokią aprangą pasirinkti (kad būtų patogu), kiek kainuoja maždaug 1 pietūs (vakarienė), ar labai vargina persėdimai ( iš Krokuvos į Prahą), Naujuosius geriau nakvoti Prahos aikštėje arba užsisakyti vakarienę restorane...
prieš 12 metus  •  2 abonentas 3 atsakymai
Laba diena visiems) Nestandartinis klausimas - ar galima aplankyti normalų miesto paplūdimį ir kiek tai kainuos?
prieš 12 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas
Liepos mėnesį su vyru vykstame į Karlovi Varus, koks ten oras, ką pasiimti su savimi, kur vykti į ekskursijas, kiek kainuoja automobilio nuoma, vidutinė vakarienės kaina dviems? Pasidalinkite savo patirtimi ir įspūdžiais!
prieš 12 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
kaip patekti į bokštą iš centro (Karolio tiltas)
prieš 13 metus  •  9 prenumeratorių 10 atsakymų
Ar viešbutis veikia lietingu ir šaltu oru vasarą.
prieš 13 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas
Kokios procedūros skiriamos osteoporozei gydyti
prieš 13 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
vaziuosim i Praha 6 dienoms balandzio gale.Noriu suzinoti kur vakare galima nueiti i diskotekas,barus,klubus!Dienos metu ekskursijose,vakare linksmintis!
prieš 13 metus  •  6 prenumeratorių 9 atsakymų
Mums reikia Rusijoje priimtos virtuvės (mėsa, bulvės, koldūnai ir kt.) ir nebrangios
prieš 13 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
Papasakok man keletą įdomių vietų Prahoje, kur tikrai galima gerai praleisti Naujųjų metų sutikimą. Aš einu su savo mergina Naujųjų metų atostogų. Dėkoju.
prieš 13 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
Kur geriausia rezervuoti ekskursijas? O kaip laisvalaikis? Ar yra kur vakare nueiti paplepėti?
prieš 13 metus  •  prenumeratorių nėra Jokių atsakymų
Mane domina ekskursijos autobusu po Europą, ar verta į jas važiuoti ar yra kokių niuansų?
prieš 13 metus  •  14 prenumeratorių 15 atsakymų
Ar tiesa, kad apsilankymas druskos urve ir kitos panašios procedūros viešbutyje yra nemokamos?
prieš 13 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
Rodyti daugiau »
Visi klausimai
JAE
dar