Klausimai apie Royal Calisto Hotel 3*Viešbučio pasirinkimas

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
1 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Bulgarija
Atsiprašau niekaip negaliu prisijungti prie savo paskyros.Agentūra teigia,kad Sozopolyje yra tik vienas Calisto viešbutis.Bet 2011 metais mano draugai taip pat užsisakė ekskursiją į Sozopolį viešbutyje Coral.Gražus viešbutis prie jūros. buvo pristatyta agentūroje ir sat, su gerais atsiliepimais .Atvykę jie atsidūrė visai kitame viešbutyje / daug blogiau / toli nuo jūros, be baseino ir tt Paaiškėjo, kad yra trys Coral viešbučiai Sozopolis.O dviejuose viesbuciuose is triju buvo panaudotos nuotraukos ir charakteristika trecias Coral viesbutis / graziausias ir geras/.Siemet kelionių agentūros atstovauja tris skirtingus Coral viešbučius ir painiava nutrūko.Bet mano draugų atostogos buvo sugadintos.Taigi aš pagalvok kiek Calisto viešbučių ir į kurį galime patekti?Agentūra tikrai nieko nežino.Visose svetainėse nuotraukos vienodos, bet žemėlapyje viešbučio adresai skirtingi!
prieš 12 metus  •  1 abonentas 1 atsakymas
Žemėlapyje du viešbučiai.Vienas miesto centre prie Mira gatvės,o kitas kažkur Rospotamos gatvėje.O agentūros duoda skirtingus pavadinimus "Calisto" ir "Calysto".Būsiu labai dėkingas už pagalbą.Bulgarija ir šitas netikrumas su viešbučiu kelia nerimą.Ačiū.
prieš 12 metus  •  1 abonentas 1 atsakymas
Visi klausimai
JAE
dar