Klausimai apie Sharjah Premiere Hotel & Resort 3*Viešbučio pasirinkimas

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
19 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie JAE
Skrendam su flydubai lėktuve nebus pamaitinti (galima uzsisakyti maisto, bet sako, kad brangu), sakė, kad nieko su savimi negali vežtis, net vandens. Bet kaip 4-4,5 valandos be vandens, be nieko. Gal dar galite, bent mažą 0,5 litro buteliuką? Ir ar galiu turėti sausainių, batonėlių, saldainių. O gal vis tiek rekomenduojate užsisakyti maisto? Taip pat pasakykite man, ar skrendant lėktuvu galite naudoti savo mobilųjį telefoną kaip mp3 grotuvą? Skrisiu pirmą kartą, išvis nieko nežinau apie lėktuvus... Ar galima fotografuoti lėktuvu? Ir visgi, gal labai keistas klausimas, bet vis tiek – ar šio viešbučio kambariuose yra virdulys, puodeliai? Jei pasiimsite virdulį ar katilą su savimi į muitinę, nekils klausimų? O jei bagaže yra mažas virtuvinis peiliukas, - nieko?
prieš 12 metus  •  12 prenumeratorių 23 atsakymai
Sveiki visi!Kovo švenčių dienomis norime aplankyti šį viešbutį (JAE dar nebuvome).Iš prospektų sužinojome, kad nėra nuosavo paplūdimio, todėl domimės ar įvažiavimas į Lu-Lu paplūdimys mokamas, (gultai, skėčiai) išduodami (ar nuomojami) ) rankšluosčiai.Na, pakeliui, kur rajone galima gerai pavakarieniauti ir ką veikti vakare mieste, išskyrus keliones į Dubajų Įdomu, ar labai skiriasi kainos Dubajaus ir Šardžos parduotuvėse?
prieš 13 metus  •  5 prenumeratorių 5 atsakymų
Sveiki. Įtikino savo vyrą aplankyti Emyratus. Deja, mano vyras yra stiprus rūkalius, todėl iš karto sulaukiau klausimų, ar galiu rūkyti kambaryje (išsirinkau Premier viešbutį Šardžoje) ir paplūdimyje. Būkite toks malonus, kad atsakytumėte, juk aš privalau tai paruošti, kitaip, jei meluojate, kažkaip nenorite sugadinti savo atostogų. Iš anksto dėkoju.
prieš 13 metus  •  11 prenumeratorių 13 atsakymų
Visi klausimai
dar