Laba diena! Ar galite man pasakyti informaciją apie maistą viešbutyje: HB - tai pusryčiai + pietūs ar pusryčiai + vakarienė? Ar galima pietus pakeisti vakariene? Dėkoju!
Į JAE vykstame pirmą kartą. Aš einu su mama. Renkuosi Dubajų (GLORIA HOTEL MEDIA CITY 4* arba CORAL DEIRA HOTEL 4* arba FLORA GRAND 4*) arba Adžmaną (KEMPINSKI HOTEL AJMAN 5*) Turiu keletą klausimų 1) Ar tikrai šalia KEMPINSKI vyksta statybos? 2) Ar viskas taip liūdna Adžmane su laisvalaikiu po 17:00? 3) Jei vis tiek rinksitės Ajmaną, kiek kainuos taksi, jei sakysime važiuokite į Dubajų kiekvieną dieną ir kiek tai užtrunka? Iš anksto dėkoju!
Gerbiami ekspertai, pasakykite man, kurią kortelę imti Auksinę ar sidabru keliauti pirmu vagonu, kiek kainuoja ir ar galima vaziuoti Gold antruoju ar kitais vagonais ir apskritai apie metro rasykite issamiau, is anksto labai aciu!
Paaiškinkit, jei renkatės 4* viešbutį, ką geriau rinktis vienus pusryčius ar pusryčius, pietus ir vakarienę? Ar būsime prisirišę prie viešbučio? Skrendame su vyru. Dėkoju